Concurs “Giveaway Titanfall 2: Ultimate Edition Xbox One” – februarie 2020

- 851 vizualizari

Concurs “Giveaway Titanfall 2: Ultimate Edition Xbox One” – februarie 2020

XboxRomania oferă prin tragere la sorți jocul Titanfall 2: Ultimate Edition (cod) – compatibil cu Xbox One. Pentru a participa citiți regulamentul concursului și completați formularul de mai jos. Perioada înscrierilor începe pe 29 ianuarie 2020 și se termină sâmbătă, 29 februarie 2020 la ora 10:00.

 •  

  Concursul a luat sfărșit !

  Câștigător: Bogdan Ionut Nae, București

   

  1. Fologea Marian
  2. Mantoiu Leonard-Andrei
  3. Nedelica Alexandru
  4. Grigoras Andrei Stefan
  5. Oprea Ionuț
  6. Burlacu Maria Alexabndru Florin
  7. Moș George
  8. Ghera Elisei
  9. Popa Fănel Mădălin
  10. Popescu Eduard Andrei
  11. VOICU FLORIN
  12. Stănescu Dan
  13. Serban Nistor
  14. Catanescu Mirabela
  15. Dinu Valentin
  16. cremene sorin viorel
  17. Miinescu stefan
  18. Jiva Daniel-Florin
  19. Iscrulescu Alin
  20. Dumitru Adrian
  21. Pop Cristian
  22. Navalici Stefan Alexandru
  23. Fînariu Sebastian
  24. Velicu Paul
  25. Alexandru Razvan
  26. Bogdan Babus
  27. Radoi Claudia Andreea
  28. Man Bogdan Ionut
  29. Caracas George
  30. Răpcău Lucian
  31. Birca Veaceslav
  32. Manjineanu Raul
  33. Acibotarita Razvan
  34. Patran Andrei
  35. Oprea Daniel Valentin
  36. Chirica Florin Emanuel
  37. PASCU VALENTIN
  38. Ștefu Mihai Octavian
  39. Teodorescu Flavius
  40. Zaharia Mihai
  41. Mardale Laurențiu
  42. Dascaleac Andrei
  43. Dumitrescu Eduard
  44. Marinescu Stefan
  45. Pasca Cristian
  46. Nicolici Csenia
  47. Tiris Tudor
  48. Adrian Deacu
  49. Tiberiu Constantin
  50. Alexandru Preda
  51. Georgiana Dan
  52. Raul Piperea
  53. Anitei Andrei
  54. Nitu Daniel
  55. Cimpan Alin Cristian
  56. Halitchi Valentin
  57. Ciapa Rares
  58. Marian Ionescu
  59. Dragos Calinoiu
  60. Bogdan Ionut Nae
  61. Ardelean Darius
  62. napa dumitru
  63. Tască Ruxandra
  64. Nedelcu Victorita
  65. Lorena Padureanu
  66. Cismas Claudiu
  67. Nedu Iulian
  68. Nedu Mariana Luminita
  69. Vilcu Marian Eduard
  70. Olteanu Florin
  71. Balan Catalin
  72. Tamas Andrei
  73. Petre Mihai Alexandru
  74. Petre Mihai
  75. Pascu Claudiu
  76. Vari Norbert
  77. Botea Florian
  78. Ștefănescu Andrei
  79. Cusma Danaida
  80. Iusein Sezer

   

 •  

  1. Descriere concurs: “Giveaway Titanfall 2: Ultimate Edition Xbox One” începe miercuri, 29 ianuarie și înscrierea se termină sâmbătă, 29 februarie 2020 la ora 10:00. Prin participarea la concurs, fiecare participant acceptă necondiționat și este de acord să respecte regulile concursului și deciziile XboxRomania.ro (Sponsor și Organizator), care vor fi definitive și obligatorii în toate privințele. Organizatorul este responsabil de colectarea, transmiterea și procesarea înregistrărilor și administrarea generală a concursului. Oferta este deschisă tuturor țărilor și tuturor celor care au o adresa e email validă.
   Participarea la concurs este gratuită (nu este condiționata de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe).
  2. Selectarea câștigătorului: Câștigătorul “Giveaway Titanfall 2: Ultimate Edition Xbox One” va fi selectat aleatoriu cu ajutorul https://www.random.org/lists/ dintre toate intrările eligibile primite în timpul perioadei de înscriere. Desemnarea aleatorie va fi efectuată în termen de 24 de ore de la data finalizării înscrierii. Câștigătorul extragerii va fi anunțat prin e-mail și pe pagina www.xboxromania.ro. Câștigătorul trebuie să răspundă prin e-mail în termen de 72 de ore de la terminarea înscrierilor pentru a intra în posesia premiului. Orice notificare câștigătoare care nu a fost returnată în termenul stabilit mai sus va duce la pierderea premiului și se va considera câștigător al 2-lea din lista generată. Câștigătorul premiului va fi înștiințat să returneze un email cu: numele, prenumele și localitatea; pentru a fi publicate pe lista câștigătorilor. Daca primii 3 participanți din lista generată nu vor răspunde în termenul stabilit mai sus, se va desfășura un nou giveaway.
  3. Premiul: Cod joc Titanfall 2: Ultimate Edition pentru Xbox One. Sponsorul va cumpăra premiul și îl va trimite la câștigător. Se va acorda doar un premiu pe persoană. Nerespectarea regulilor va duce la pierderea premiului.
  4. Înscriere online: Introduceți datele de participare în timpul perioadei de promovare online, prin semnarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere poate fi găsit la adresa https://www.xboxromania.ro/concursuri/. Înscrierile automate sau robotizate trimise de persoane sau organizații vor fi descalificate. Orice încercare a unui participant de a obține mai multe formulare de înscriere cu aceeași adresă de email sau acelasi nume – va fi eliminat din concurs. Eligibilitatea finală pentru acordarea premiului este supusă verificării.
  5. Confidențialitate: Toți participanții admit că, dacă aceștia sunt aleși câștigători, anumite informații personale (numele, prenumele și localitatea) vor fi publicate pe lista câștigătorilor. Toate informațiile personale transmise în timpul însrierii la Giveaway vor fi înregistrate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro). Xboxromania va colecta informațiile personale ale participanților doar pentru a putea efectua extragerea câștigătorului. Numele și prenumele vor fi afișate pe pagina de concurs cu scopul de a fi făcut public numărul de participanți la concurs.
  6. Limitarea răspunderii: XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nici o informație incorectă sau inexactă, provocată de utilizatorii site-ului web sau de oricare dintre echipamentele sau programele asociate sau utilizate în Giveaway sau de orice eroare tehnică sau umană care poate apărea în procesarea înregistrării la Giveaway. XboxRomania.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru nici o corespondență greșită sau pierdută sau orice eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere de operare sau transmitere. XboxRomania.ro nu este răspunzător pentru nicio problemă sau defecțiune tehnică a sistemelor online, a serverelor sau a furnizorilor, a echipamentelor informatice, inclusiv vătămarea sau deteriorarea computerului participantului. În cazul în care, din orice motiv, Giveaway nu este capabil să ruleze așa cum a fost planificat, incluzând infecții cauzate de viruși de calculator, manipulare frauduloasă, intervenție neautorizată, fraudă, defecțiuni tehnice sau orice alte cauze dincolo de controlul xboxromania.ro, care corupe sau afectează administrația, , corectitudinea, integritatea sau buna desfășurare a Giveaway-ului, atunci xboxromania.ro își rezervă dreptul, de a anula, modifica sau suspenda Giveaway-ul. În cazul unui litigiu – problemele vor fi rezolvate pe cale amiabilîă.
  7. Sponsor: “Giveaway Titanfall 2: Ultimate Edition Xbox One” este sponsorizat de administratorul site-ului xboxromania.ro
  8. Nume, prenume și email: Participanții confirmă faptul că își furnizează numele,prenumele de contact și adresa de e-mail pentru a fi contactați cu privire la detaliile oferite, inclusiv anunțurile câștigătoare. Prin înscrierea dvs. sunteți, de asemenea, de acord ca acestea să fie stocate pe serverele deținute de Mxhost (https://www.mxhost.ro) și utilizate doar cu scopul extragerii câștigătorului (nu abonare la Newsletter)

  Legislația actuală nu impune un regulament de concurs și nici alte obligații specifice (ținând cont că nu este condiționată de achizitonarea unui produs/serviciu și nici de plata vreunei taxe). Cu toate acestea, este recomandat ca acest concurs să se desfășoare după un regulament scris și disponibil în pagina de concurs, pentru a evita eventuale acuzații.

   

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.