God of War cu controller de Xbox ?

God of War cu controller de Xbox ?

           Sunt un tip fidel de felul meu. Deși relația cu XBOX este grozavă, îmi aduc aminte deseori de tinerețe și de aventurile pe care le-am avut cu alte fem.. jocuri de pe alte platforme. Nopțile fierbinți cu GOD OF WAR sau weekendurile cu UNCHARTED, ca să nu mai zic de clipele petrecute în compania lui INFAMOUS. 

GodOfWarPSPSNOW

         În această generație nu am avut curaj să îmi cumpăr o a doua consolă. XBOX ONE mi-a oferit cam tot ce am avut nevoie mai ales prin BACKWARDS COMPATIBILITY, GAMEPASS sau ARGENTINA. Însă mi-am propus să joc UNCHARTED 4 înainte să intrăm în noua generație de console și să caut un PS4 SH în această toamnă.

            Din fericire acum a apărut o variantă și mai interesantă. Bine, era și înainte dar nu era așa de tentantă.

PS NOW, serviciul celor de la SONY asemănător cu GAMEPASS, costă acum doar 9.99$ pe lună și oferă posibilitatea de a juca orice joc din libraria lor pe orice PC cu minim 2 GB RAM și procesor I3 de 2GHZ. Mai ai nevoie de un controller, dar se pare că suportă și controllerele de la Xbox One. În rest, timp liber să ai.

            Accesul la libraria PS NOW are loc prin stream, iar din acest motiv calitatea maximă este de 720p. E clar că nu se compară cu calitatea oferită de GAME PASS care te lasă să descarci jocurile pe hdd-ul tău, însa este o alternativă foarte interesantă pentru a juca acele jocuri exclusive care iți faceau cu ochiul.
           Personal mă interesa pentru UNCHARTED 4, seria UNCHARTED de pe PS3 fiind una din seriile mele preferate.

           PS NOW oferă și 7 zile trial, însa este foarte important să anulați prelungirea automata înainte de expirarea celor 7 zile pentru a nu fi taxat pentru încă o lună. Și tocmai au adăugat GRAND THEFT AUTO V și celebrul GOD OF WAR în libraria lor. Așa că dacă va puneți mintea să pacăliți sistemul, puteti termina GOD OF WAR în mai puțin de 7 zile, având astfel posibilitatea de a termina cel mai bun joc din 2018 pe gratis.

           În concluzie, deși vorbim de un serviciu al competiției, mă gândesc ca sunt mulți fani Xbox care ar dori să se bucure puțin și de ce oferă consola celor de la SONY. Iar apoi să se întoarcă acasă la consola lor iubită ca și cum nimic nu s-a întamplat. MICROSOFT nu va afla nimic. 🙂

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)