Grand Theft Auto V se încarcă semnificativ mai rapid pe Xbox Series X

Mai ales dacă utilizați Quick Resume

Unul dintre marile avantaje ale backwards compatibility pe Xbox Series X și Xbox Series S este capacitatea de a profita de timpii de încărcare super-rapizi, mai ales atunci când acele jocuri sunt stocate pe SSD-ul intern.

Grand Theft Auto V este unul dintre acele jocuri care a devenit notoriu pentru timpul său lent de încărcare pe Xbox One (și Xbox 360) de-a lungul anilor, dar după cum puteți vedea din videoclipul de mai jos, Series X reduce acest lucru semnificativ.

Din păcate, nu există nicio modalitate de a sări peste secvențele introductive ale jocului, care durează 30 de secunde, dar partea de încărcare după aceea durează doar patru sau cinci secunde înainte de a te arunca în modul poveste.

Totuși, Xbox Series X nu poate face miracole când vine vorba de servere online, așa că GTA Online durează încă mult timp pentru a trece de la ecranul de încărcare la jocul efectiv. Totuși, este un mic impuls.

Nu uitați că dacă aveți tendința de a juca Grand Theft Auto V în mod regulat, veți putea folosi Quick Resume pentru a intra și ieși din joc fără a fi nevoie să dați de un ecran pentru încărcare.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.