Grand Theft Auto V se lansează pe Xbox Series X în noiembrie

Rockstar Games tocmai a anunțat data lansării pentru versiunea următoare a lui Grand Theft Auto V și va fi lansată pe Xbox Series X | S pe 11 noiembrie.

Se spune că lansarea Xbox Series X | S vine “cu funcții noi și multe altele”, potrivit unei postări oficiale pe blogul Rockstar Games. Deși nu există niciun cuvânt despre beneficiile următoarei generații, o declarație anterioară de la Rockstar către Gamespot a dezvăluit că jocul „va include o serie de îmbunătățiri tehnice, actualizări vizuale și îmbunătățiri ale performanței pentru a profita din plin de cele mai recente hardware”.

Nu există încă niciun trailer sau conținut media pentru versiunea următoarei generații, dar odată cu dezvăluirea lansării, pun pariu că nu va trece mult până când vom auzi mai multe despre viitoarea versiune îmbunătățită.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.