GTA V va părăsi din nou Xbox Game Pass

Ultra-popularul GTA V a rămas în Game Pass o perioadă scurtă de timp, când a fost introdus în Xbox Game Pass anul trecut și se pare că se va întâmpla din nou în acest an, deoarece a fost listat pentru eliminare în aplicația oficială mobilă.

Grand Theft Auto V a fost adăugat în Xbox Game Pass la începutul lunii aprilie, ceea ce înseamnă că face parte din serviciu de mai puțin de trei luni și pare să plece fie mai târziu în iulie, fie în primele săptămâni ale lunii august.

GTA V va părăsi din nou Xbox Game Pass

Presupun că nu se va întoarce în curând, deoarece GTA V primește o actualizare majoră pentru ultima generație de console, Xbox Series X și Series S, în noiembrie, așa că se pare că nu ne-a mai rămas decât puțin timp pentru a ne bucura de acesta cu Game Pass – cel puțin pentru anul 2021.

PS: Grand Theft Auto 5: Premium Edition poate fi achiziționat la doar 99,99 RON de pe cdkeys.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.