HALO INFINITE a fost amânat pentru 2021

MICROSOFT a anunțat că nu sunt încă mulțumiți de jocul actual, în special datorită situației create de COVID 19, care a îngreunat și mai mult producția jocului.

Pe de o parte, consider această decizie o veste bună, mai ales că jocul nu arăta foarte bine la ultima prezentare a celor de la XBOX și ar fi fost păcat ca MICROSOFT să lanseze HALO INFINITE în actuala stare, mai ales că este cel mai scump produs de divertisment creat de XBOX GAME STUDIOS.

Însă e clar că XBOX are probleme uriașe chiar înainte de lansarea noii generații, în condițiile în care HALO INFINITE era jocul cu cele mai mari așteptări. MICROSOFT chiar a oprit anumite proiecte în 2020, pentru a concentra un număr mai mare de angajați pe viitoarea aventura a lui MASTER CHIEF.

Majoritatea fanilor XBOX așteptau lansarea noii generații de console în speranta că XBOX SERIES X va recupera din terenul pierdut în fața celor de la SONY. Însă nu cred că mai este cazul, mai ales că PHIL SPENCER a folosit un buget uriaș și foarte multe resurse (aproximativ 1200 de angajați) pentru un joc care nu va putea susține lansarea noii generații XBOX.

Vom afla mai multe spre sfârșitul lunii. MICROSOFT pregătește un nou event la care va fi anunțat oficial XBOX SERIES S și nu numai.

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)