Halo Infinite Beta: Pe Xbox Series X rulează cu aproximativ 100 FPS la rezoluție 4K

Halo Infinite Technical Beta pe Xbox Series X | S, Xbox One și PC le-au permis jucătorilor să experimenteze multiplayer-ul noului titlu 343 Industries, dar și să își facă o idee despre performanțele jocului, care se așteaptă să fie lansat mai târziu în acest an. Conform analizei canalului de YouTube – ElAnalistaDeBits, versiunea Beta rulează cu aproximativ 100 FPS pe Xbox Series X la rezoluție 4K.

Ținta pentru consola emblematică a gigantului Microsoft vizează 120 fps pentru multiplayer. După cum puteți vedea din videoclipul de mai jos, totuși, beta-ul Halo Infinite atinge o medie de 100-110 fps în 4K, cu dropframe în jur de 90 fps. Pe de altă parte versiunea pentru Series S reușește să mențină 120 fps stabil dar la o rezoluție mult mai mică, de 1080p. După cum vă puteți imagina, versiunile Xbox One și Xbox One X sunt mult în urmă în ceea ce privește performanța: 30 fps la 1080p pentru prima și 30 fps la 4K, în ambele cazuri cu scăderi sporadice și ușoare.

Rețineți, totuși, că aceasta este o versiune beta tehnică și că mai sunt câteva luni până la lansarea oficială, ceea ce va permite echipei 343 Industries să optimizeze în continuare performanțele Halo Infinite pe toate platformele.

Din analiza canalului ElAnalistaDeBits aflăm, de asemenea, că, așa cum era de așteptat, Xbox Series X | S din beta-ul Halo Infinite se laudă cu timpi de încărcare mai rapizi decât omologii lor vechi, în special Xbox One standard.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.