Halo Infinite va sprijini cross-play și cross-progression

În aceste zile primim mici știri despre Halo Infinite destul de regulat, cel mai recent anunț fiind că jocul va sprijini cross-play și cross-progression atunci când va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Știrea a fost anunțată într-un post recent pe Xbox Wire, care a analizat concentrarea companiei asupra jocurilor pe PC. Aici a fost dezvăluit că indiferent dacă jucați pe Xbox Series X | S, Xbox One sau PC, veți putea juca cu împreună cu prietenii dvs. aflați pe platforme, precum și că veți putea continua progresia dvs. multiplayer indiferent de device-ul de pe care jucați.

Nu numai asta, dar se spune că Xbox a lucrat îndeaproape cu comunitatea de PC pentru a se asigura că Halo Infinite oferă o „ experiență de premieră pe computer” la lansare. Aceasta include caracteristici cum ar fi suportul ecranului ultra wide și un sortiment larg de opțiuni grafice pentru personalizare.

Cu o întârziere îndelungată a jocului, sperăm că acest lucru va asigura o experiență extrem de bine lustruită. Cea mai bună veste este că jucătorii nu vor fi separați între platforme, ceea ce înseamnă că toți jucătorii Xbox se pot uni pentru a se bucura de multiplayer-ul jocului.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.