„Hyperspace Special Edition” – o nouă ediție Xbox One X

- 417 vizualizari

„Hyperspace Special Edition” – o nouă ediție Xbox One X

            Retailerul britanic GAME a dezvăluit o nouă ediție limitată a consolei Xbox One X fără nici o fanfară sau niciun cuvânt oficial de la Microsoft. Cunoscută pur și simplu drept „Hyperspace Special Edition”, noua Xbox One X prezintă un design simplu și elegant, cu puncte pictate la întâmplare, îmbrăcând partea albă a consolei. Fiecare stropire prezentată este în culorile violet și albastru, ceea ce poate fi văzut și pe D-pad-ul controlerului care însoțește consola. Butoanele A , B , X , Y ale controlorului se laudă și acestea cu tonul atractiv al violetului.

          Consola Xbox One X Hyperspace Special Edition, lansată pe furiș de Microsoft, este planificată să iși facă apariția la 6 septembrie. Prețul consolei este de 449,99 lire și precomanda se poate face pe site-ul GAME. Partea proastă este că site-ul respectiv nu face livrări și în România.

XboxOneX-HyperspaceSpecialEdition

Sursa: www.game.co.uk

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.