Iată ce este inclus în actualizarea Xbox din noiembrie 2021

O actualizare plină de funcții luna aceasta!

Actualizarea consolelor Xbox din noiembrie 2021 a fost dezvăluită și include o mulțime de funcții noi, inclusiv filtre de culoare, setări audio actualizate, partajare de linkuri pentru capturi, îmbunătățiri ale accesibilității și multe altele. Iată o scurtă prezentare generală a ceea ce promite noul update:

  • Filtre de culoare noi și îmbunătățite pe Xbox Series X|S

Filtrele de culoare noi și îmbunătățite sunt acum disponibile pe Xbox Series X|S, această funcție facilitează jocurile pentru persoanele cu daltonism sau cu deficiență de vedere a culorilor. Această funcție va funcționa  cu toate jocurile de pe Xbox.

Iată ce este inclus în actualizarea Xbox din noiembrie 2021

  • Volum și setări de ieșire audio actualizate pentru toate consolele Xbox

O nouă experiență audio optimizată este acum disponibilă pentru toate consolele Xbox, cu opțiuni precum „Mute speaker audio when headset attached” ce se regăsesc la sub-meniul „Additional options” și un nou ecran de testare și detalii audio.

Setările de volum și de ieșire audio au fost reorganizate pentru a face setările relevante mai ușor de accesat și pentru a vă ajuta să vă optimizați experiența audio.

 

  • Aplicația Xbox (mobil) – Partajarea linkurilor și tendințe

Acum puteți să partajați capturile de joc cu prietenii, oriunde s-ar afla aceștia. Partajarea prin link va veni în curând și vă permite să obțineți rapid un link către momentele epice ale jocului și capturile de ecran apoi să le partajați oriunde prin link.

O altă caracteristică va fi abilitatea de a vedea conținutul de top de la jucătorii Xbox evidențiat în aplicația Xbox, unde puteți viziona, aprecia, comenta și partaja postări cu capturile de joc ale altor jucători.

Iată ce este inclus în actualizarea Xbox din noiembrie 2021

Nu uitați că Xbox Cloud Gaming a ajuns și pe console începând de ieri, ceea ce nu este inclus în această listă!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.