Iată de ce Xbox Game Pass va fi în curând mult mai bun

xCloud va intra în Xbox Game Pass

       Microsoft a anunțat că serviciul său de streaming, Project xCloud, va veni la Xbox Game Pass în acest an.  Acestea au fost menționate de șeful Xbox, Phil Spencer, care a postat pe Xbox Wire faptul că xCloud va veni mai târziu în acest an la Xbox Game Pass, când se va lansa.

“Later this year our cloud game streaming technology, Project xCloud, will come to Game Pass—so you and your friends can stream and play the games you love together on your devices,” – Phil Spencer (MSPoweruser)

        Ce este Project xCloud și cum va fi acesta un beneficiu?

        Project x Cloud este serviciul de streaming al Microsoft, însă ce înseamnă aceasta cu exactitate? Project xCloud își propune să utilizeze centrele de date Microsoft existente pe întreg globul, încărcând serverele cu părțile componente ale mai multor console Xbox și folosindu-le pentru a rula jocurile transmise direct pe dispozitivul ales de dumneavoastră.

ProjectxCloudavailable

       Cu alte cuvinte, Project xCloud va permite să transmiteți jocurile de Xbox pe dispozitive mobile, aceasta însemnând că puteți juca Halo Infinite,  Forza și alte jocuri pe telefon sau tableta.

        Împreună cu Xbox Game Pass  înseamnă că ar trebui să puteți reda sute de titluri Game Pass pe dispozitivele dvs mobile – deci veți putea lua cu voi jocurile de pe consolă oriunde mergeți (atât timp cât aveți o conexiune stabilă la internet). Microsoft nu a confirmat încă faptul că va fi nevoie să aveți jocurile descărcate în consola dvs, dar ne asteptăm ca acest lucru să fie posibil.

        Proiectul xCloud este la ora actuală în preview, Microsoft susținând că serviciul poate transmite deja 3.500 de jocuri din cloud, cu alte 1900 de titluri potențiale pe drum. În prezent nu exista o data stabilită pentru lansarea proiectului xCloud, însă știm că va avea loc pe parcursul acestui an (probabil după lansarea Xbox Series X).

        Nu este clar dacă acesta va fi inclus în mod automat în abonamentul Xbox Game Pass, iar abonații s-ar putea să fie nevoiti să plătească la început ceva mai mult pentru a putea accesa acest serviciu.

       Oricum, este un serviciu bine-venit, ce pare să consolideze cu adevărat reputația abonamentului Xbox Game Pass.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.