IKEA a expus în magazine machete ale consolelor PS5 și Xbox Series X

Pentru a ne asigura că se potrivesc

Noile console de jocuri PlayStation 5 și Xbox Series X sunt atât de dorite încât IKEA a expus în magazinele sale machete pentru a ajuta pe clienți să aleagă mobilierul potrivit pentru ele.

Machetele de la IKEA au scrise pe ele dimensiunile exacte ale consolelor reale. O poza cu acestea fost publicată pe Twitter.


Dacă Xbox Series X are dimensiuni încă decente, totuși, PS5 este cea mai mare consolă video lansată în ultima perioadă. Mulți utilizatori nu au reușit să monteze dispozitivul în mobilierul pe care îl aveau acasă așa că l-au pus pur și simplu pe podea.

Pentru cei care încă nu au una din noile console de ultimă generație și magazinul IKEA nu dispune de aceste machete, am un sfat: puteți apela la cea mai sigură metodă – ruleta.

Personal, a trebuit să fac pe tâmplarul și să aduc modificări la mobilă pentru ca Series X-ul să nu se simtă înghesuit 🙂 .

NU uitați ca la Xbox Series X este nevoie de un spațiu suplimentar de cel puțin 4 cm în partea de sus a consolei, necesar pentru o ventilație cât mai bună.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.