In curand vom avea suport pe Xbox One pentru mouse si tastatura

In curand vom avea suport pe Xbox One pentru mouse si tastatura

          Daca ati dorit mereu un sistem de control in stilul PC-ului dvs. pe Xbox One, atunci TAC Pro One ar trebui sa se potriveasca dorintei dumneavoastra. Numit Tactical Assault Commander Pro One, controlerul este licentiat in mod oficial de Microsoft si ofera o metoda complet noua de control pentru Xbox One.

TAC Pro One

           Dupa cum se vede in imagine se pare ca este tocmai la fel ca versiunea pentru PS4, este doar alb si are butoane  marca Xbox. Acesta va beneficia de taste iluminate cu LED-uri la tastatura, buton de “snipe” care reduce sensibilitatea pentru a face o vizibilitate mai precisa, buton “walk” pentru deplasarea cu precizie, stick analogic pentru optiuni de deplasare, o optiune pentru profiluri de utilizator complet programabile și multe altele.
         Tehnologia TAC Pro va fi plug-and-play atat pentru Xbox One, cat si pentru Windows-ul de pe PC.
         Pretul acestuia va fi de 150$ si va fi disponibil de la 30 octombrie.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.