În sfârșit am găsit Portal 2

În sfârșit am găsit Portal 2

          Căutam de foarte multă vreme Portal 2, un joc pe care l-am jucat pe PC și pe Xbox 360 și de care mi-a venit dorul după ce a fost introdus în programul Backwards Compatibility. L-am găsit pe Emag, dar la prețul ăla puteam să cumpăr un joc abia apărut de XBOX ONE.

           În orice caz, am reușit să găsesc jocul într-un magazin numit USED PRODUCTS, un magazin ce vinde și cumpără produse second hand și care are o uriașă colecție de jocuri de pentru Xbox 360 și nu numai. Personal, eu eram interesat de jocuri de Xbox 360 deoarece sunt anumite titluri pe care aș vrea să le mai pot juca pe Xbox One, iar unele dintre ele nu mai sunt disponibile (Driver San Francisco, de exemplu).

Portal2

           USED PRODUCTS vinde produse și pe OLX și mă gândeam să îl recomand și datorită ofertei pe care o are la jocurile de PS3 și Xbox 360: 2 jocuri + 1 cadou. În cazul meu am fost foarte mulțumit de produs și produsul a ajuns a doua zi, împreună cu factura, magazinul oferind o perioadă de 30 de zile garanție în caz ca nu funcționează perfect produsul.

          Dacă cumpărați jocuri de Xbox 360 pentru a le rula pe Xbox One, nu prea contează cât de zgârit e dvd-ul, deoarece jocul se instalează de pe Store, dvd-ul fiind doar o cheie de autentificare pentru a putea juca jocul. În cazul în care vreți să le jucați pe Xbox 360, puteți verifica discul înainte, deoarece chiar daca oferă garanție 30 de zile, va trebui să plătiți transportul prin curier.

         O altă chestie interesantă e că magazinul iți poate trimite pe Whatsapp o listă cu toate jocurile disponibile, pentru că există posibilitatea să primească sau să vândă titluri care au anunț pe OLX.

         Pentru oricine este interesat de a cumpăra jocuri din programul Backwards Compatibility, am lăsat mai jos un link. Eu unul, mai am câteva jocuri pe care aș vrea să le adaug precum UNREAL III , SPLINTER CELL DOUBLE AGENT, MAX PAYNE, ENSLAVED sau SONIC AND SEGA ALL STAR RACING ( don’t judge me). https://usedproducts.ro/

⬛ De curiozitate: ce jocuri de Xbox 360 ați vrea să jucați din nou?

The following two tabs change content below.
mm

Hriscu Ionut - Andrei

Totul a inceput cu Rambo, urmand ca dupa o perioada sa fac un upgrade la Terminator. Nu erau jocuri, ci clone chinezesti alea unor console precum Atari 2600 si Nintendo Entertainment System. Astfel a inceput pasiunea pentru aceasta industrie, urmand sa trec prin fiecare generatie de console, imbatranind odata cu ea. Dupa ce am crezut ca aceasta industrie nu mai poate oferi nicio supriza, Xbox 360 a reusit sa ma atraga inapoi in joc, demonstrandu-mi ca viitorul jocurilor video este pe maini bune.
mm

Ultimele articole scrise de Hriscu Ionut - Andrei (vezi tot)