În sfârșit ! Liga 1 va fi în FIFA 20

În sfârșit ! Liga 1 va fi în FIFA 20

           Liga 1 din România va fi inclusă pentru prima dată în cel mai celebru simulator fotbalistic din lume, FIFA 20.

        Marele anunţ va fi făcut astăzi de către producătorul jocului, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti, unde au fost invitați să participe si oficialii cluburilor din Liga 1. Toate cele 14 echipe din ediţia 2019-2020 a Ligii 1 vor fi disponibile în noul joc FIFA.

          Echipele din Liga 1 prezente în FIFA 20:

CFR Cluj Gaz Metan Mediaș
   FCSB Dinamo
Craiova Hermannstadt
Viitorul Voluntari
Astra Botoșani
Sepsi Chindia Târgoviște
Poli Iași Academica Clinceni

 

 

           Jocul FIFA 20 va fi lansat pe data de 27 septembrie 2019 pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii care plasează o precomandă pentru FIFA 20 Ultimate Edition vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme şi vor primi o serie de bonusuri pentru modul FIFA Ultimate Team. Abonaţii EA Access (Xbox One şi PS4) vor avea ocazia să încerce o versiune trial de FIFA 20 (cu timp de joc maxim de 10 ore) începând cu data de 19 septembrie.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.