În sfârșit PUBG rulează la 60 FPS pe Xbox One X

În curând și pe Xbox Series X

Chiar dacă este îmbunătățit pentru Xbox One X, popularul joc Battle Royale Player Unknown’s Battlegrounds a acceptat doar jocul la 30 FPS pe sistem … până acum.

Odată cu lansarea actualizării 9.1, dezvoltatorul jocului a confirmat că limita cadrelor pe secundă a fost ridicată la 60 FPS pe Xbox One X, deși doar la rezoluție 1080p pentru moment.

Framerate Priority

În meniul de setări pentru versiunile Xbox One X și PS4 Pro ale jocului, veți găsi opțiunea „Framerate Priority” care le permite jucătorilor de pe aceste console să acorde prioritate ratei de cadre pentru jocul de 60 FPS.

În urma testelor jucătorii au remarcat că funcționează fără probleme însă unii utilizatori au constatat probleme de rupere a ecranului.

Având în vedere că Xbox Series X folosește și versiunile de jocuri Xbox One X prin backwards compatibility, această funcție de 60 FPS va funcționa … sperăm … și mai bine pe noua consolă când va sosi în luna noiembrie.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.