Înregistrarea pentru Xbox Project xCloud Public Preview a început

Înregistrarea pentru Xbox Project xCloud Public Preview a început

          Microsoft Project xCloud este unul dintre serviciile streaming de jocuri interesante care vor fi disponibile în curând. În timp ce compania a prezentat serviciul Xbox în fluxuri la evenimentele live, până acum acesta a fost disponibil numai în condiții controlate.

           În timpul celui mai recent video Inside Xbox, dezvoltatorul a spus că va începe în curând faza de testare a xCloud, în care jucătorii pot testa serviciul gratuit. Vă puteți înscrie pentru perioada de testare pe site-ul Xbox, dar rețineți că procesul este disponibil decât în SUA, Marea Britanie și Coreea. Eu am contul pe US și am reușit să mă înscriu, folosind un cod poștal de US.

         Microsoft spune că testul va începe în luna octombrie, dar va fi o lansare eșalonată, așa că dacă nu primiți imediat o invitație puteți fi încă implicat, dar mai târziu. Înscrierea nu vă garantează intrarea !

,,Anticipăm că cererea ne va depăși capacitatea în perioada de previzualizare și că nu vom putea să găzduim toți solicitanții. Cu toate acestea, intenția noastră este să adăpostim cât mai mulți jucători eligibili și vom continua să invităm mai mulți jucători în previzualizare de-a lungul timpului.

a declarat Microsoft într-un comunicat.

          Patru jocuri vor fi incluse încă de la început – Gears 5, Halo 5: Guardians, Killer Instinct și Sea of Thieves – dar Microsoft spune că vor fi adăugate mai multe în timp. Nu trebuie să dețineți aceste jocuri și nici măcar o consolă Xbox pentru a participa, deoarece acestea sunt transmise direct din cloud. Aveți nevoie de un telefon sau tabletă care rulează cel puțin cu un Android 6.0 care beneficiază de Bluetooth 4.0 și de un un controler Xbox One. Microsoft spune că previzualizarea va continua până când „clienții raportează constant o experiență minunată și distractivă, iar tehnologia respectă standardele noastre interne de calitate”.

Xbox Project xCloud Public Preview
Mesajul pe care îl primiți pe email după înregistrare
The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.