Înscrieți-vă acum, NHL 22’s Closed Beta sparge gheața în această lună

Deocamdată nu am auzit nimic despre o dată de lansare a jocului NHL 22 (EA), dar o versiune Closed Beta a jocului ajunge oficial pe Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S la sfârșitul lunii august și vă puteți înscrie acum.

Așa cum era de așteptat, acest lucru înseamnă că NHL 22 va debuta pe consolele de ultimă generație în acest an, NHL 21 fiind lansat decât pentru Xbox One și PlayStation 4. Locurile pentru beta sunt limitate, deci asigurați-vă că vă înscrieți rapid pe site-ul oficial EA.

Ideea din spatele versiunii beta este să „testeze serverele jucând jocuri online”. Cei selectați vor primi un e-mail la sfârșitul lunii august, care va conține un cod pentru testul tehnic, precum și un link către forumul de feedback privat.

Vă reamintesc faptul că acesta este un CLOSED Technical Test. Distribuirea oricăror videoclipuri, capturi, capturi de ecran sau transmiterea în flux a oricărui element din joc este interzisă și poate duce la revocarea accesului la viitoarele teste oferite de EA.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.