Insiderii Xbox au acum acces la noile suprapuneri pentru jocurilor digitale

Etichete pentru jocuri

    Dacă sunteți un Xbox Insider, s-ar putea să fi observat că au fost lansate noi suprapuneri pentru titlurile Xbox Game Pass, Games with Gold și EA Access. Funcția a fost aplicată utilizatorilor de Beta, Delta și Omega săptămâna trecută.
       Acest lucru înseamnă că atunci când răsfoiți biblioteca de jocuri de pe Xbox One, o etichetă vă va informa cărui serviciu Xbox îi aparține fiecare joc. Se pare că această etichetă de informare nu apare dacă ați achiziționat separat jocul (digital).

 

Latest Alpha – Your installed games now show if they are from Game Pass or GWG from r/xboxone

        Aceasta este în mod evident o caracteristică utilă pentru cei care descarcă o mulțime de jocuri și doresc să le clasifice pe fiecare dintre serviciile respective. Microsoft nu a dezvăluit când (sau dacă) acest lucru va fi lansat pentru toți utilizatorii, dar presupun că această caracteristică va fi inclusă ca parte a actualizării Xbox One din iunie 2020.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.