Insiderii Xbox pot testa Outriders Beta săptămâna aceasta

- 58 vizualizari

Cu toate că lansarea shooter-ului Outriders a fost amânată în urmă cu câteva luni, data lansării sale fiind în februarie 2021, Insiderii Xbox pot testa acum gratuit o previzualizare limitată.

Ca întotdeauna, puteți accesa această versiune Beta din aplicația Xbox Insider pe Xbox One și Xbox Series X | S, dar atenție : este disponibil pe baza principiului primul venit, primul servit și va dispărea din aplicație când toate sloturile au a fost ocupate.

Cum să particip?

  • Pe consola Xbox One sau Xbox Series X | S, conectați-vă și lansați aplicația Xbox Insider (sau instalați mai întâi aplicația Xbox Insider din Store, dacă nu o aveți).

  • Navigați laPreviews (sau Insider content) > Outriders.

  • Selectați Join.

  • Așteptați finalizarea înregistrării pentru a fi direcționat către Magazin Microsoft și instalați Outriders Beta.

Dacă vă place, Outriders este disponibil pentru precomandă acum cu 59,99 GBP / 59,99 USD în magazinul Microsoft, precomenzile oferind acces la pachetul Hell’s Rangers.

Sursa: www.segmentnext.com

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.