Interfața magazinului de pe Xbox Series X a fost dezvăluită

- 264 vizualizari

Xbox Series X va folosi un magazin îmbunătățit numit „Mercury”

Xbox Series X ar putea avea un magazin mult mai frumos decât Xbox One în acest moment, datorită unei noi actualizări numită „Mercury”. În prezent, achiziționarea de jocuri pe Xbox One poate fi o experiență confuză, datorită meniurilor derulante și a pictogramelor care au dimensiuni sălbatice.

Actualizarea Mercury va face navigarea magazinului mult mai ușoară, datorită unui meniu lateral mereu prezent și dimensiunii mult mai restrânse a conținutului. Informațiile provin dintr-un raport Windows Central, în care redactorul principal Jez Corden a experimentat noua interfață.

El a postat atât capturi de ecran, cât și videoclipuri, prezentând un magazin Xbox mai drăguț și mai ușor de navigat. În timp ce actualele console Xbox One vor primi actualizarea Mercury odată ce va fi gata, Corden a afirmat că și Xbox Series X va folosi această interfață pentru a vinde jocuri.

Cea mai mare diferență între Mercury și actuala interfață Xbox One este că Mercury utilizează un meniu lateral care permite utilizatorilor să navigheze rapid printre căutări și oferă  alte modalități de a explora magazinul. În actualul magazin Xbox, utilizatorii trebuie să deruleze în partea de sus a paginii pentru a regla opțiunile de căutare sau să se întoarcă înapoi pentru a accesa meniurile anterioare. Acest lucru poate încetini lucrurile considerabil dacă nu găsiți jocul pe care îl căutați imediat.

Mai mult, aplicația Mercury este complet animată, făcând tranzițiile de la un meniu la altul să fie fluente. În prezent, când utilizatorii selectează o opțiune în magazinul Xbox, pur și simplu se încarcă următorul ecran după, ce se estompează la negru pentru o clipă. Toate funcțiile de la actualul magazin Xbox, cum ar fi recenzii, trailere și criteriile de căutare sunt în continuare prezente, astfel încât utilizatorii să nu piardă nimic când se lansează Mercury.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.