Jocuri gratuite în acest weekend (11–14 iunie) Free Play Days

- 416 vizualizari

Disponibil de astăzi

Iar începem! Microsoft a pus la dispoziție alte trei jocuri pentru a fi jucate prin intermediul promoției sale Free Play Days în următoarele zile, completând cu reduceri pentru toate titlurile.

De data aceasta, lotul din această săptămână include jocul horror de supraviețuire Dead by Daylight urmat de cea mai recentă intrare din populara serie – SoulCalibur și apoi de trăgătorul tactic – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Ca întotdeauna, nu uitați că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste titluri gratuite. Acestea sunt live începând de astăzi și până duminică, 14 iunie.
Microsoft a anunțat și reduceri pentru aceste jocuri, Dead By Daylight are 60% reducere, SoulCalibur VI este redus cu 75% și Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Deluxe Edition are aplicată o reducere de 70% pe Microsoft Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.