Jocuri gratuite în acest weekend (12 – 15 august) Free Play Days

Este timpul pentru un alt lot de titluri Free Play Days! Încă trei jocuri sunt disponibile gratuit în acest weekend pentru membrii Xbox Live Gold și sunt gata să fie descărcate chiar acum.

Deci, ce se oferă? Avem AO Tennis 2, care este într-adevăr un joc de tenis destul de decent, popularul și îndrăgitul Battlefield 4 al EA (disponibil cu EA Play și Game Pass Ultimate) și jocul de acțiune platformer Neon Abyss.

  • AO Tennis 2

  • Battlefield 4

  • Neon Abyss

Ca întotdeauna, nu uitați că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste jocuri gratuite pe timpul weekend-ului. Acestea sunt live începând de astăzi și până duminică, 15 august.

Toate aceste jocuri sunt reduse în acest weekend, cu AO Tennis disponibil care beneficiază de 70% reducere, Battlefield 4 disponibil cu 75% reducere și Neon Abyss disponibil cu 35% reducere. Battlefield 4 are, de asemenea, o expansiune gratuită disponibilă pentru revendicare pe Xbox în această săptămână.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.