Jocuri gratuite în acest weekend (16 – 19 mai)

Jocuri gratuite în acest weekend (16 – 19 mai)

Update: 17 mai 2019, ora 17:00

Surviving Mars (GRATUIT) – În timpul evenimentului “Free Play Days”, care se desfășoară weekend-ul acesta, membrii Xbox Live Gold pot juca gratuit Surviving Mars. Jocul are un timp estimat de finalizare de 100-120 ore, ceea ce face imposibilă finalizarea completă în timpul perioadei gratuite. Dacă decideți că vă place jocul și doriți să îl jucați și după terminarea acestor zile gratuite, îl găsiți redus cu 67% în magazinul Microsoft.

 

 

Tyd wag vir Niemand Demo (GRATUIT) – acest joc “ciudățel” poate fi jucat atât pe Xbox One cât și pe Windows 10 PC, fără costuri suplimentare, datorită caracteristicii Xbox Play Anywhere

 

PS: Daca aveți vreo informație despre ce jocuri se mai pot juca gratuit în acest weekend postați-o printr-un comentariu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.