Jocuri gratuite în acest weekend (18 – 21 iulie) – Xbox One

Jocuri gratuite în acest weekend (18 – 21 iulie) – Xbox One

Borderlands: Game Of The Year Edition (GRATUIT)

  • Când pot juca?XBOX ONE: 18 iulie – 21 iulie

  • Cum pot descărca jocul? – Free Play Days este disponibil decât pentru utilizatorii Xbox Live Gold și poate fi descărcat din magazinul Xbox.

  • Pot juca cu prietenii mei în timpul evenimentului Free Play Days?Desigur. Puteți juca cu oricine care deține deja jocul sau se bucură, ca și dumneavoastră, de evenimentul Free Play Days.

Jocul este disponibil și la o reducere (până la 50%) pentru o perioadă limitată de timp! Verificați magazinul Microsoft din regiunea pe care aveți făcut contul pentru a vedea reducerea disponibilă. Dacă vă place jocul și doriți să continuați să jucați după terminarea perioadei de Free Play Days, progresul dvs. va fi transferat la jocul complet, dacă îl achiziționați.

Gears 5 Tech Test (GRATUIT)

  • Când pot juca?XBOX ONE și PC: 19 iulie – 22 iulie

  • Cum pot descărca jocul? Toți membrii Xbox Game Pass pot intra în testul multiplayer Gears 5 fără costuri suplimentare. Alternativ, oricine precomandă Gears 5 (digital sau pe un disc) primește acces la acest test multiplayer. Este necesar și abonamentul Xbox Live Gold.

PS: Daca aveți vreo informație despre ce jocuri se mai pot juca gratuit în acest weekend postați-o printr-un comentariu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.