Jocuri gratuite în acest weekend (18–21 iunie) Free Play Days

- 259 vizualizari

Disponibil de astăzi

Este joi, deci știi ce înseamnă asta – Xbox Live Free Play Days! Alte trei jocuri au fost puse la dispoziție pentru a fi încercate în acest sfârșit de săptămână, completate de reduceri pentru toate titlurile.

De data aceasta, lotul include jocul de supraviețuire multiplayer Don’t Starve Together, titlul popular de fotbal eFootball PES 2020 și recentul joc de curse MotoGP 20.

·         Don’t Starve Together: Console Edition
·         eFootball PES 2020
·         MotoGP 20

Ca întotdeauna, nu uitați că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste titluri gratuite. Acestea sunt live începând de astăzi și până duminică, 21 iunie.

Microsoft a anunțat și reduceri pentru aceste jocuri – Don’t Starve Mega Pack are 60% reducere, eFootball PES 2020 este redus cu 50%, iar MotoGP 20 este redus cu 30% pe Microsoft Store.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.