Jocuri gratuite în acest weekend (18 – 21 noiembrie) Free Play Days

Este timpul pentru un alt lot de titluri Free Play Days! Încă trei jocuri sunt disponibile gratuit în acest weekend pentru membrii Xbox Live Gold și sunt gata să fie descărcate chiar acum.

  • Hunt: Showdown

  • NBA 2K22 (Xbox One & Xbox Series)

  • The Crew 2

Ca întotdeauna, nu uitați că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste jocuri gratuite pe timpul weekend-ului

 

Majoritatea acestor jocuri sunt de asemenea la reducere, Hunt: Showdown fiind disponibil la o reducere de 55%, iar The Crew 2 disponibil la o reducere de până la 80%. În plus, Hunt: Showdown primește un mod de 60 de fps pentru Xbox Series X și Xbox Series S în viitorul foarte apropiat, așa că asta te-ar putea influența dacă devii fan după acest weekend.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.