Jocuri gratuite în acest weekend (4 – 7 iunie) Free Play Days

Disponibil de astăzi

Iar începem! Microsoft a pus la dispoziție alte trei jocuri pentru a fi jucate prin intermediul promoției sale Free Play Days în următoarele zile, completând cu reduceri pentru toate titlurile.

În această săptămână, lotul include Sonic Forces din 2017, colecția Konami retro Arcade Classics Anniversary (versiunea HD remasterizată) și Super Super Ball Monkey: Banana Blitz.

Ca întotdeauna, nu uitați că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste titluri gratuite. Acestea sunt live de astăzi până duminică, 7 iunie.
Microsoft a anunțat și reduceri pentru aceste jocuri, Arcade Classics Anniversary are 75% reducere, Sonic Forces are 50% reducere și Super Monkey Ball: Banana Blitz HD este cu 35% reducere în magazinul Microsoft Store.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.