Jocuri gratuite în acest weekend (6 – 9 iunie) – Xbox One

Jocuri gratuite în acest weekend (6 – 9 iunie) – Xbox One

Update: 06 iunie

Rainbow Six Siege (GRATUIT) – Versiunea gratuită a Rainbow Six Siege oferă acces la toate hărțile, modurile și operatorii prezenți în versiunea completă, oferindu-vă experiența completă a Siege în timpul evenimentului FREE WEEKEND.

  • Când pot juca?  XBOX ONE: 06 iunie 11:01 UTC – 10 iunie 10:59 UTC.

  • Cum pot descărca jocul?  Weekend-ul gratuit este disponibil decât pentru utilizatorii Xbox Live Gold și poate fi descărcat din magazinul Xbox.

  • Pot juca cu prietenii mei în timpul evenimentului FREE WEEKEND? Desigur. Puteți juca cu oricine care deține deja jocul sau se bucură, ca și dumneavoastră, de evenimentul FREE WEEKEND.

  • Rainbow Six Siege este disponibil la o reducere pentru o perioadă limitată de timp! Verificați magazinul Microsoft în perioada 7 – 17 iunie din regiunea pe care aveți contul  pentru a vedea discountul disponibil. Dacă vă place jocul și doriți să continuați să jucați după terminarea perioadei de FREE WEEKEND, progresul dvs. va fi transferat la jocul complet, dacă îl achiziționați.

 

NBA 2K19 (GRATUIT) – În timpul evenimentului “Freeplay Days”, care se desfășoară până pe 10 iunie, membrii Xbox Live Gold pot juca gratuit NBA 2K19. Titlul se găsește și la preț redus în magazinul Microsoft până la 17 iunie.

 

Stellaris (GRATUIT) În timpul evenimentului “Freeplay Days”, care se desfășoară până pe 10 iunie, membrii Xbox Live Gold pot juca gratuit Stellaris. Titlul se găsește și la preț redus în magazinul Microsoft până la 10 iunie.

 

PS: Daca aveți vreo informație despre ce jocuri se mai pot juca gratuit în acest weekend postați-o printr-un comentariu.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.