Jocuri gratuite în acest weekend (6 mai – 9 mai) Free Play Days

Oferta Free Play Days s-a întors pentru încă un weekend! Două jocuri sunt disponibile pentru a fi jucate gratuit în acest weekend de către membrii Xbox Live Gold și sunt gata pentru download chiar acum.

Deci, ce se oferă? Peaky Blinders: Mastermind pentru oricine caută o aventură tip puzzle, precum și Hunting Simulator 2 pentru cei care doresc să se aventureze în aer liber. Ambele sunt disponibile pentru Xbox One și prin backwards compatibility pe Xbox Series X | S, așa că bucurați-vă!

Ca întotdeauna, amintiți-vă că veți avea nevoie de Xbox Live Gold (sau Xbox Game Pass Ultimate) pentru a profita de aceste titluri Free Play Days. Acestea vor fi live de astăzi până duminică, 9 mai.

Ambele jocuri beneficiază și de reduceri în următoarele zile, Peaky Blinders: Mastermind are o reducere de 67%, în timp ce Hunting Simulator 2 are o reducere de 50%.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.