Jocuri gratuite pe care le puteți juca în acest weekend

- 347 vizualizari

Jocuri gratuite pe care le puteți juca în acest weekend

          Dacă dețineți o consola Xbox One și căutați modalități de a vă petrece weekendul, urmează o veste bună pentru dvs: Microsoft tocmai a dezvăluit jocurile gratuite pentru cea mai recentă promoție Free Play Days.
           The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited este disponibil timp de două săptămâni începând de acum până pe 13 aprilie, în timp ce WWE 2K20 și Monster Energy Supercross 3 sunt disponibile pentru a fi jucate gratuit până pe 6 aprilie.

           Puteți instala și juca aceste jocuri oricat de mult doriți, însă dacă doriți să continuati sa le jucati după perioada gratuită, va trebui sa le cumpărați. Din fericire, fiecare joc are o reducere de preț, deci nu va trebui să plătiți prețul complet pentru a le menține pentru totdeauna.

            Jocurile sunt disponibile decât pentru utilizatorii Xbox Live Gold și pot fi descărcate din magazinul Xbox.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.