Jocuri Xbox Game Pass care sunt disponibile pe Xbox Series X, dar nu și pe Xbox One

De la lansarea Xbox Series X, doar câteva jocuri au ajuns în biblioteca Game Pass a platformei, care nu sunt disponibile pentru abonații Xbox One.

 

În aproximativ un an de când Microsoft a intrat în cursa de console de următoarea generație cu sistemele sale Xbox Series, serviciul Game Pass al gigantului a devenit din ce în ce mai puternic. Chiar dacă taxa lunară sau anuală în care investesc jucătorii a oferit întotdeauna o valoare delicioasă în schimb, adăugiri recente precum Forza Horizon 5 și viitorul Halo Infinite vor îndulci și mai mult afacerea, fără îndoială, pentru fanii ecosistemului Xbox.

 

În perioada în care Microsoft a anunțat inițial Xbox Series X și S, producătorul de console a făcut o mare afacere cu privire la planurile sale de a continua să susțină vechiul Xbox One. Din acest motiv, faptul că Game Pass încă oferă în mod activ proprietarilor consolei mai vechi jocuri noi, nu este chiar atât de surprinzător.

 

Totuși, dacă abonații Game Pass doresc să profite la maximum de investițiile lor, există patru jocuri pe serviciu care sunt disponibile exclusiv pe noile sisteme Xbox.

 

  • Microsoft Flight Simulator (2020)

  • Recompile

  • The Medium

  • The Riftbreaker

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.