Jocurile „Free-to-play” nu mai necesită Xbox Live Gold

- 433 vizualizari

„Free-to-play acum chiar înseamnă free-to-play”

Microsoft a anunțat că începând de astăzi, restricția Xbox Live Gold a fost eliminată oficial din toate jocurile gratuite de pe platforma Xbox, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți nimic pentru a le juca pe consola Xbox.

Decizia de a face acest lucru a fost anunțată inițial în luna ianuarie, în urma unei reacții negative la o creștere planificată (și ulterior anulată) a prețului Xbox Live Gold. În total, peste 50 de jocuri vor fi acum complet gratuite pentru Xbox One, Xbox Series X și Xbox Series S.

Today, we are sharing more details on our plans to make online multiplayer in free-to-play games available on Xbox without an Xbox Live Gold membership.

As part of listening to your feedback, this change will take place starting today, and all Xbox players will be able to access online multiplayer at no charge for a library of over 50 free-to-play games that support online multiplayer.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.