Jocurile Steam funcționează pe Xbox prin intermediul Geforce Now Streaming

Joacă jocuri Steam pe Xbox prin Geforce Now

Acum puteți juca jocurile de pe Steam pe Xbox prin Nvidia Geforce Now. Geforce Now este platforma de streaming de jocuri Nvidia și există de ceva timp. Compania permite acum accesul utilizatorilor la serviciul său de streaming GeForce Now de pe Microsoft Edge. Aceasta este o veste excelentă pentru proprietarii de Xbox, deoarece acum vor primi tot ce este mai bun din ambele lumi.

Serviciul GeForce Now are peste 1.000 de jocuri pentru PC care pot fi accesate acum de pe consolele Xbox. Serviciul de bază GeForce Now este gratuit în acest moment, ceea ce înseamnă că puteți încerca toate jocurile pe care serviciul le include, deși pentru doar o oră. Cu toate acestea, rezoluția la care sunt transmise jocurile este de 720p și 1080p.

 

Pentru a juca jocuri Steam pe Xbox, tot ce trebuie să faceți este să porniți browserul Edge să vă conectați la serviciul GeForce Now și să începeți să jucați. Un alt avantaj este că browserul Edge de pe Xbox acceptă introducerea mouse-ului și a tastaturii. Cu toate acestea, experiența este departe de a fi ideală, deoarece serviciul este în stadii incipiente.

Consolele Xbox au profitat de jocurile Xbox Cloud, jocurile interne ale Microsoft, ca platformă de servicii streaming, cu o colecție enormă de jocuri care acoperă mai multe generații. Compania a promis chiar că va permite utilizatorilor să joace titluri AAA încă din prima zi prin platforma de jocuri Xbox Cloud. Geforce Now de la Nvidia, pe de altă parte, nu a avut cel mai bun început. Serviciul a suferit mai multe probleme majore înainte și a ieșit din etapa beta anul trecut, în ciuda faptului că a fost lansat în 2015.

Șeful Xbox, Phil Spencer, a promis recent că aducerea jocurilor complete pentru PC pe Xbox prin serviciul Xbox Cloud Gaming (xCloud) va fi prioritatea lui și a companiei în viitor. Deși Spencer nu ne-a prezentat nicio dată, Geforce Now este cea mai bună cale pentru a juca jocuri pentru PC pe Xbox în momentul de față. Cum multe exclusivități PlayStation vin pe PC, Geforce Now sau Xbox Cloud Gaming ar putea fi soluția pentru ca proprietarii Xbox să joace acele titluri pe consolele lor, fără a trebui să cumpere o altă consolă.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.