Jucați gratis The Division 2 pe Xbox înainte de a îl cumpăra

The Division 2 Free Trial

            Dacă sunteți unul dintre fanii jocului, care încă intenționează să cumpere The Division 2, dar nu sunteți încă hotărât, acum este cea mai bună perioadă pentru a îl testa. Conform anunțului de pe Ubisoft, The Division 2 va fi disponibil gratuit pentru un timp limitat pe PC, Playstation 4 și Xbox One.
           Perioada gratuită a jocului The Division 2 va dura doar 8 ore, iar după ce se va scurge timpul, nu veți mai putea accesa jocul decât dacă îl veți cumpăra. Toate funcțiile din joc, cum ar fi misiunile, evenimentele și multe altele sunt disponibile în perioada gratuită.
            Prețul jocului va depinde de platforma pe care o folositi. De obicei, unii retaileri acordă o reducere uriașă pentru versiunea pentru PC.

freetrialTheDivision2

 • Când pot juca?

  – perioada gratuită este disponibilă începând cu 21 aprilie.

 • Cum îl pot descărca?

  – accesați magazinul de jocuri Xbox (Xbox Games Store).

  – căutați The Division 2.

  – selectați Try Free Demo pentru a începe descărcarea.

 • Ce conținut este disponibil?

  – descărcând free trial aveți acces la jocul de bază gratuit timp de 8 ore și puteți atinge maxim nivelul 8. În cazul in care veți decide să cumparați jocul, toate progresele și realizările obținute pe parcursul demo-ului vor continua.

 • Mai am nevoie de ceva pentru a accesa free trial?

  – nu există condiții prealabile pentru a accesa acest free trial, dar rețineți că este necesar un abonament Xbox LIVE Gold pentru a accesa funcțiile online.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.