Jucați Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint gratuit în acest weekend

Încercați noua actualizare – coechipieri AI

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint  va fi gratuit pe Xbox One în acest weekend, în perioada 16 – 20 iulie, permițându-vă să încercați noua actualizare care îi introduce pe coechipierii AI în joc.

După cum puteți vedea in imaginea de mai sus, weekend-ul gratuit va începe joi la 10:00 (ora României) și va include accesul la jocul complet. Noua actualizare ajunge cu o zi mai devreme, pe 15 iulie, permițându-vă să jucați cu coechipierii AI atunci când prietenii nu sunt în preajmă, precum și să participați la un nou eveniment live numit Resistance.
Jocul este disponibil și la vânzare până pe 20 iulie ca parte a unei promoții Ubisoft, permițându-vă să cumpărați jocul de bază cu o reducere de 70%.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.