Just Cause 3 este gratuit în acest weekend

Just Cause 3 este gratuit în acest weekend

             Rico Rodriguez este un personaj cu care este distractiv sa te joci, și dacă nu te-ai deranjat niciodată până acum să testezi acest joc, de la lansarea din 2015, acum e șansa ta să încerci acest titlu open world.

           Abonații Xbox Live Gold pot juca gratuit în acest weekend Just Cause 3 începând de joi, 3 mai (ora 10:00). Weekend-ul de joc gratuit se va încheia luni, 7 mai (ora 10:00).

           Just Cause 3 este un joc maricel, cu 400 km2 de pământ, ape și este plin de arme și explozivi. Pentru a descărca jocul în timpul acestor zile gratuite, căutați-l în Microsoft Store prin intermediul Xbox-uli.

           Jucătorii Xbox One, nu doar membrii Gold, pot prinde jocul cu până la 80% reducere. Progresele și realizările se vor transfera la jocul complet la cumpărare.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.