Knockout City este acum gratuit pentru toată lumea până la nivelul 25

Knockout City a fost un succes mult mai mare decât am fi putut anticipa înainte de lansare, EA tocmai a anunțat zilele trecute că jocul a depășit deja 2 milioane de jucători. Această cifră se datorează faptului că membrii Xbox Game Pass Ultimate au primit jocul „gratuit” odată cu lansarea acestuia prin EA Play.

Cu toate acestea, pentru toți ceilalți, jocul oferea anterior o perioadă de testare gratuită de 10 zile și acum se pare că au venit cu o altă ofertă atractivă, făcând jocul complet gratuit pentru toată lumea, până când se atinge nivelul (sau „Street Rank”) 25.

Evident, asta înseamnă că, dacă nu ești membru Xbox Game Pass Ultimate, poți încerca jocul gratuit pentru o perioadă de timp și este o modalitate excelentă de a-ți implica prietenii – nici măcar nu au nevoie de abonament Xbox Live Gold pentru a îl juca.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.