Kodi este acum disponibil pe Xbox One

Kodi, playerul media extrem de popular, este acum disponibil pentru pentru Xbox One. Aceasta este o veste excelentă pentru utilizatorii Xbox One, deoarece software-ul Kodi este un media player incredibil de flexibil și versatil datorită unei game largi de add-on-uri care îl transformă într-un DVR, permițăndu-i acestuia să ruleze din diferite surse, atat filme, cat si TV live.

Cu toate acestea, așa cum afirmă echipa Kodi pe site-ul web, deoarece este o aplicație UWP (Universal Windows Platform), controlată strict de Microsoft, înseamnă că unele caracteristici sunt limitate, cum ar fi: suportul de rețea si accesul la Blu-ray-ul nu este inca posibil de pe Xbox One. Fiind o aplicatie în stadiu incipient, este posibil să întâlniți câteva erori.

Kodi poate fi descărcat cu ușurință pe Xbox One din Microsoft Store.
Mai jos aveți un tutorial video cum să instalați Kodi și Exodus (un add-on cu care puteți să vizionați filme online).

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.