Liga Națională de FIFA Pro Clubs Xbox – România

Ediția cu nr. 4 a campionatului de FIFA PRO Clubs a început pe 2 noiembrie 2021 !

 

Ce înseamnă FIFA Pro Clubs?
 


 • (Etapele 9-10)

 • Campionat - Liga Națională de FIFA Pro Clubs Xbox One - România

  Stema Numele clubului Pagina clubului Licență
  Academica Clinceni eS Academica Clinceni eS >>>Link<<<
  ACS Poli Timisoara eSports ACS Poli Timisoara eSports >>>Link<<<
  FC Rapid 1923 eSports FC Rapid 1923 eSports >>>Link<<<
  FC Voluntari eSports FC Voluntari eSports >>>Link<<< TBD
  Olimpia Satu Mare eSports Olimpia Satu Mare eSports >>>Link<<< TBD
  VFC Dinamo Bucuresti VFC Dinamo Bucuresti >>>Link<<<

  MulOnesto KF

  >>>Link<<<  TBD
  FC Suceava >>>Link<<< TBD

  UCV eSports

  >>>Link<<<

 •  

 • REGULAMENT COMPETIȚIONAL VPL LIGA 1 ROMÂNIA (GMCOIN Pro Liga 1 S04)

  1. Fiecare jucator/manager este obligat ca Gamertag-ul detinut sa fie identic/asemanator cu numele de utilizator de pe site-ul competitiei, virtualproleague.com .

  – In caz contrar, jucatorul devine neeligibil pentru a juca.

  1. Fiecare echipa este obligata sa transmita LIVE meciul si sa il salveze, indifierent de platforma folosita (Youtube, Twitch, Facebook, etc)

  – In caz contrar, la prima abatere echipa este avertizata, iar de la a doua abatere este penalizata cu -1pct in clasament.

  a) Jucatorul care transmite LIVE meciul este obligat ca la finalul meciului sa apese butonul „X” pentru a se vedea toate GamerTag-urile ambelor echipe, apoi sa treaca pe la PLAYER RATINGS atat la echipa proprie, cat si la adversar, pentru a se vedea notele si cartonasele primite pentru AMBELE echipe, iar in ultimul rand sa treaca pe la PERFORMANCE pentru a se vedea statisticile tuturor jucatorilor din echipa proprie in vederea completarii statisticilor pe site. (https://www.youtube.com/watch?v=S6KxjwYlvzM&list=PLg-ZrOhk2jk3dHKea-lVWtZ4icvAbChVv&index=2)

  – In caz contrar, la prima abatere echipa este avertizata, iar de la a doua abatere este penalizata cu -1pct in clasament.

  1. Live-ul trebuie upload-at pe site-ul VPL, limita maxima fiind ora 00:00 ora Romaniei, in ziua meciului.

  – In caz contrar, la prima abatere echipa este avertizata, iar de la a doua abatere este penalizata cu -1pct in clasament.

  1. Statisticile individuale de la sfarsitul meciului (goluri, pase corecte, etc.) se vor raporta obligatoriu pe site pana a doua zi de dupa meci, pana la ora 12:00 ora Romaniei.

  – In caz contrar, statisticile nu se vor mai lua in calcul si vor ramane 0 pentru meciul respectiv.

  – In cazul in care o statistica este gresita la un jucator, acel jucator nu mai primeste statisticile pentru meciul respectiv.

  1. Daca jucatorul care face live este deconectat sau intervine o situatie neprevazuta in broadcasting, se vor lua in considerare statusurile doar in cazul in care un alt jucator va filma cu telefonul sau alt dispozitiv exact ce trebuie sa se filmeze la finalul jocului (GT-urile ambelor echipe, Player Ratings la ambele echipe si Performance pentru echipa proprie pentru fiecare jucator in parte)

  2. Jucatorii care vor lua 1 cartonas rosu vor fi suspendati urmatorul meci.

  – In caz contrar, echipa care foloseste jucatorul neeligibil pierde meciul prin default.

  1. Jucatorii care sunt prinsi ca folosesc conturi diferite/multiple pentru a juca, vor primi automat suspendare/ban.

  2. Managerii echipelor au obligatia sa transmita jucatorilor regulamentul pentru a fi cunoscut de toti jucatorii.

  – In caz contrar, managerii pot fi raspunzatori de anumite „greseli” facute de jucatorii proprii care nu cunosc regulamentul (ex: blocarea portarului, tragerea de timp, etc.)

  1. Managerul/Co-managerul fiecarei echipe este obligat sa anunte fiecare transfer facut pe grup print-un mesaj care va cuprinde numele contului de Facebook, GamerTag-ul si username-ul de pe site-ul VPL

  – In caz contrar, jucatorul transferat nu poate fi folosit si devine neeligibil.

  1. Managerii/Co-managerii nu au voie sa rezilieze contractele jucatorilor, decat in cazul transferurilor (in perioada stabilita)

  – In caz contrar, cel care a facut acest lucru este avertizat la prima abatere, iar de la a doua abatere poate primi suspendare/ban.

  1. Echipele eligibile pentru competitie trebuie sa aiba in lot un numar mimin de 8 jucatori semnati pe site si un numar minim de 6 jucatori prezenti in fiecare joc.

  2. Echipele sunt obligate sa foloseasca ANY, exceptie fac echipele PREMIUM (minimum 5 jucatori cu cont premium in lot), insa pozitia de GK este optionala

  – In caz contrar, echipa care incalca aceasta regula pierde meciul prin default.

  1. GK-ul nu poate fi ANY.

  – In caz contrar, jucatorul si managerul pot primi suspendare/ban.

  1. In cazul deconectarii unui jucator la inceperea unei partide, echipa cu problema se poate deconecta pana in minutul 10` doar daca scorul este 0-0. Daca in timp ce ies din joc pentru reconectare jucatorii echipei cu probleme, echipa adversa marcheaza (se poate demonstra acest lucru pe live), se reincepe meciul de la scorul 0-1 pentru echipa care a apucat sa marcheze.

  2. Tragerea de timp (tinutul mingii in coltul terenului cu sau fara shield fara intentia de a juca faza, tinutul mingii cu shield in mod repetat fara intentia de a juca faza) este interzisa! Asteptarile la out, lovitura libera, degajarea portarului la limita timpului permis de joc sunt permise!

  – In caz contrar, echipa care foloseste aceste lucruri pierde meciului prin default.

  1. La lovituri libere (executate de adversar) nu trebuie sa aveti jucatori pe linia portii sau in careul mic al portarului, exceptie fac loviturile executate dupa linia imaginara, care traverseaza vertical inceputul careului mic (dinspre punctul cu var). Jucatorii pot alerga spre linia portii intrand in careul mic al portarului doar in momentul in care incepe animatia celui care executa lovitura libera.

  – In caz contrar, echipa care a facut acest lucru pierde meciul prin default.

  1. Portarul nu are voie sa iasa din poarta pentru a merge in atac, decat in cazul in care echipa este condusa si decat dupa minutul 80.

  – In caz contrar, jucatorul respectiv poate primi suspendare/ban.

  1. Orice jucator care se dovedeste ca nu si-a aparat corect sansele (dovada poate fi mesaje sau chiar video cu jocul in care se vede acest lucru) primeste suspendare/ban

  2. Managerul oricarei echipe care se dovedeste ca nu si-a aparat corect sansele (dovada poate fi mesaje sau chiar video cu jocul in care se vede acest lucru) primeste automat suspendare/ban iar echipa poate fi chiar exclusa din campionat.

  3. Echipele care folosesc orice fel de GLITCH pierd meciul automat prin default.

  4. De la ora default de incepere a meciului se acepta o toleranta de +/- 10 minute pentru disputarea partidei.

  a) O partida este reprogramabila doar daca managerii ambelor echipe sunt de acord cu aceasta schimbare insa numai in saptamana respectivului meci, nu in alta saptamana. In Cupa Romaniei, meciul se poate amana insa fara a depasi ziua disputarii urmatoarei faze.

  – In caz contrar, meciul se disputa la data si ora prestabilita.

  1. Echipa care foloseste un jucator neeligibil va pierde meciul prin default. Daca se intampla si a doua oara, pe langa penalizarea cu default, echipa va fi penalizata si cu -1pct.

  2. Managerii care isi parasesc postul in timpul competitiei vor primi BAN pentru un intreg sezon (tot restul sezonului + numarul de etape jucate din sezonul actual)

  3. Transferurile de la o echipa la alta se fac doar in perioade dedicate, perioade in care managerii au obligatia sa puna jucatorii „pe liber”. Perioadele dedicate sunt intre sezoane si intre tur si retur – doar timp de o saptamana.

  – In caz contrar, jucatorul care se transfera in alta perioada decat cea explicata mai sus primeste suspendare/ban.

  1. Numarul de transferuri pe parcursul unui sezon este: 1 singur transfer pentru jucatorii fara cont PREMIUM si 2 transferuri pentru jucatorii cu cont PREMIUM. Jucatorul cu cont PREMIUM se poate transfera in orice moment al sezonului, atat timp cat nu depaseste numarul maxim de transferuri (2 transferuri/jucator), mai putin incepand cu faza sferturilor de finala a Cupei Romaniei, atunci cand tranferurile sunt blocate pentru orice tip de cont.

  a) Daca un jucator joaca un meci in cadrul unei etape si apoi se transfera la alta echipa, nu poate juca la noua echipa in aceeasi etapa.

  – In caz contrar, jucatorul in cauza poate primi suspendare/ban.

  1. Jucatorii trebuie sa fie foarte atenti cand accepta un contract deoarece, chiar daca nu joaca nici un meci pentru echipa cu care a semnat sau chiar daca contractul este reziliat imediat, se considera ca a jucat pentru echipa respectiva si trebuie sa se supuna regulei referitoare la transferuri.

  2. Disciplina: in cazul in care apar dovezi in care se demonstreaza ca un anumit jucator aduce injurii unuia sau mai multor membrii ai altei echipe pe canalul de discord al ligii sau pagina facebook VPL (jignire verbala, poza de profil, etc), acesta primeste suspendare/ban in functie de gravitate.

  3. Suspendarile se aplica in toate competitiile interne.

  4. Este interzis blocajul portarului la lovituri libere si lovituri de colt.

  – In caz contrar, echipa care a facut acest lucru si este demonstrat cu imagini video, pierde meciul prin default.

  1. Varsta minima pentru Manageri este de 18 ani. Varsta minima pentru Co-manageri este de 16 ani. Exceptie fac anumite cazuri care se vor supune votului tuturor managerilor.

  2. In timpul sezonului, se pot transfera jucatori liberi (care nu au mai evoluat pentru alta echipa in acel sezon in campionatul intern) in orice moment cu obligatia managerului/co-managerului sa anunte transferul conform regulamentului.

  3. Daca exista intelegeri/contracte ce constau in premii financiare intre un manager si jucatori, acestia trebuie sa respecte contractul/intelegerea pe toata durata acesteia. Managerii trebuie sa trimita o lista cu numele jucatorilor cu care exista intelegere/contracte in premii financiare; daca aceasta lista se actualizeaza, managerul are obligatia sa retrimita lista actualizata. Se pastreaza ca dovada screen shot atat a mesajului managerului catre jucator cat si a mesajului jucatorului catre manager pentru a se putea face dovada acceptarii intelegerii/contractului

  – In caz contrar, cel care nu respecta intelegerea/contractul poate fi suspendat/ban pe perioada intelegerii.

  1. Managerii au obligatia de a se asigura ca toti jucatorii din lot au contract pe intreaga perioada a sezonului

  – In caz contrar, in momentul in care contractul unui jucator expira in timpul sezonului, aceasta nu poate fi semnat decat daca respecta regula unui transfer normal.

  1. Orice problema, cerere de default, plangere, etc. se adreseaza admiilor ligii, nu se discuta pe grupul de facebook, discord, etc. pana nu se ia o decizie

  – In caz contrar, reclamatia poate sa nu se mai ia in considerare.

  1. Criteriu de departajare in cazul egalitatii de puncte:

  a) Puncte obtinute in meciurile directe

  b) Regula golului in deplasare in meciurile directe

  c) Diferenta de goluri pe tot parcursul campionatului (golaverajul)

  36. Desfasurarea Cupei Romaniei se va prezenta tuturor managerilor inaintea inceperii, pentru a se putea stabili formatul, in functie de numarul de echipe prezent.

  37. Programul campionatului:

  a) Zilele meciurilor: Marti si Joi

  b) Ora de disputare: 22:00

  38. Scorul pentru default este 1-0.

  39. Un sezon se incheie odata cu terminarea Cupei.

  Info

  Regulile Pro Ligi 1 Romania sunt realizate impreuna cu toti managerii parcipanti la turneu, pentru bunul mers al ligii.

 • Înainte de a aplica la o echipa din acest campionat este obligatoriu să citești regulamentul competiției, apoi completează formularul de mai jos și ulterior vei fi contactat/îndrumat de către managerul echipei/echipelor la care ai aplicat.

   

  @

  Notă: Prin aplicare sunteți de acord cu Termenii și condițiile utilizate de acest site !