Liga Naționala de Pro Clubs Xbox (Etapa nr. 9)

O seară incendiară în VPL

Manager Olimpia Satu Mare E-sports:

⚽ Pro Liga 1 VPL revine pentru Galben-Albraștrii cu o singură etapă în acestă săptămână împotriva ocupantei locului 7 în clasament, CSV FCSB.
🏅 În acest moment echipa noastră se află pe prima poziție în clasament cu 19 puncte. Cu o victorie în etapa de astăzi Galben-Albraștrii pot rămâne liderii Ligii 1 din România, chiar dacă în etapa de joi echipa noastră va sta.

Manager CSV FCSB:

⚽ Așteptarea a luat sfârșit, 3 zile fără meciuri și deja ne e dor de emoția jocului.
🆚 Astazi avem meci direct cu ocupanta locului Olimpia Satu Mare E-sports
⇛ Bafta tuturor și cel mai bun sa catige!

Manager Dinamo Bucuresti eSports:

⚽ Astăzi, echipa noastră de XBOX va disputa o nouă etapa în cadrul Pro Ligii 1 Romania Xbox.
🆚 Începând cu ora 22:00, echipa noastră se deplasează la Voluntari pentru meciul cu echipa locală. Ne va aștepta un meci foarte greu, contra campioanei en-titre. Sperăm ca ultimele meciuri să ne fie învățătură de minte și să reușim să prestăm un joc bun.

Manager FC Universitatea Cluj Esports:

🆚 Astăzi vom juca contra celor de la Academica Clinceni, o echipă foarte periculoasă ofensiv, echipă ce are în alcătuirea lotului jucători cu experiență.
📜 Sperăm ca băieții noștri să facă un meci bun și la finalul partidei să ne bucurăm de victorie! HAIDE “U” !

Manager FC Botoșani Esports:

🆚 Liga Naționala de Pro Clubs își desfășoară în această seară etapa cu numarul 9. Începand cu ora 22:00, FC Botoșani va întâlni în deplasare, CSM Umilta Blaj.
🏅 Echipa noastră ocupă poziția a 6-a, cu 13 puncte, după ce săptamâna trecută a remizat, 0-0 cu CSV FCSB. Adversarii noștri din această seară vin după două meciuri foarte grele, meciuri în care au pierdut (0-2 vs. U Cluj) și au câștigat cele trei puncte în partida cu Dinamo Bucuresti (1-0).
🎬 Se anunță un meci de foc între ocupantele locurilor 3 și 6, un meci care merită urmărit!

Toate meciurile pot fi urmărite 🎬 LIVE 🎬.

The following two tabs change content below.
mm

Liga Nationala de Pro Clubs

Pro Clubs este un mod de joc online în FIFA 22 care vă permite să creați un jucător Virtual Pro, să vă alăturați unui club virtual și să vă jucați poziția pe teren într-un meci 11 vs 11.
mm

Ultimele articole scrise de Liga Nationala de Pro Clubs (vezi tot)