Mass Effect: Andromeda – in curand la EA Access (Vault Games)

Mass Effect: Andromeda – in curand la EA Access (Vault Games)

Update 17 oct. 2017: Mass Effect Andromeda a fost adaugat astazi in Vault Games.

          EA a anuntat ultimele jocuri din acest an pe care abonatii EA le vor avea in curand cu acces gratuit. Cel mai atragator dintre ele este noul joc din seria Mass Effect, Mass Effect: Andromeda.

          Mass Effect: Andromeda vine la EA si Origin Access intre octombrie si decembrie. Desi nu a primit recenzii bune la lansare, aceasta va fi o modalitate excelenta de a experimenta jocul fara a cheltui o gramada de bani, deoarece ofera inca o cantitate mare de continut bun pentru jucat. In prezent, jocul costa 40 USD de la Microsoft daca nu sunteți membru EA sau Origin Access.

          Dead Space 3 se indreapta si el spre EA Access Vault tot in aceeasi perioada, facand disponibilă întreaga colectie Dead Space disponibila prin intermediul serviciului.

          Pentru cei interesați de jocuri noi si viitoare, veti fi bucurosi sa auziti ca Star Wars Battlefront II si Need for Speed: Payback primesc primele incercari de joc (Play First Trial), ceea ce inseamna ca cei care se aboneaza la EA pot incerca aceste jocuri timp zece ore inaintea lansarii oficiale. The Sims 4 primeste, de asemenea, un trial de 10 ore de joc doar pe Xbox One prin intermediul accesului EA.

          Abonamentul pentru accesul la EA se poate cumpara pentru o luna sau pentru un an intreg. Fiecare va ofera acces nelimitat la un catalog extins de jocuri produse de EA.

EA Access – 1 Month Subscription (Xbox One)

EA Access – 12 Month Subscription (Xbox One)

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.