Mass Effect: Andromeda se lanseaza saptamana aceasta

Mass Effect: Andromeda se lanseaza saptamana aceasta

                Bioware a anuntat că lansarea oficiala a jocului Mass Effect: Andromeda va fi pe 21 martie 2017 in America de Nord și în Europa pe 23 martie 2017, dar cei care au EA Access pot sa testeze jocul, timp de 10 ore, incepand cu 13 martie 2017.
Mass Effect: Andromeda este cel mai ambitios joc al seriei Mass Effect. Acesta este bazat pe noi povesti de actiune, personaje, planete, precum si introducerea unor moduri noi de joc. Noul joc va folosi pentru prima data  motorul de joc Frostbite, un motor incredibil care va oferi un salt grafic extraordinar de la Mass Effect Trilogy la Andromeda. Directorul general de la Bioware, Aaryn Flynn, a  menționat că jocul va avea un HDR imbunatatit, care va aduce culori mai lumionoase pe Xbox One S si ca va rula la o rezolutie de 1080p pe PS4 si 900p pe Xbox One, amândouă la 30 fps.
Precomanda jocului se gaseste in Xbox Store la $59.99 si $53.99 daca ai abonament la EA Access.

 

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.