Mass Effect Legendary Edition: opțiunea de performanță a jocului prezintă avantajul consolei Xbox Series X

EA a lansat specificațiile jocului Mass Effect Legendary pe toate platformele și versiunea Xbox Series X are un rezultat impresionant față de alte platforme.

Jocul este prevăzut cu două opțiuni de care pot profita jucătorii. În primul rând este modul de calitate, care favorizează cea mai bună fidelitate vizuală la un framerate mai scazut. În al doilea rând, modul framerate, o opțiune care are ca scop împingerea cadrelor la cea mai mare rată posibilă.

În timp ce majoritatea platformelor au aceleași rezultate, Xbox Series X este singura platformă care poate rula jocul la 120PFS dacă este folosita optiunea framerate.

Cei care nu au un ecran de 120 Hz pot profita de modul quality, care rulează jocul la un framerate impresionant de 60 FPS, la fel ca și versiunea PlayStation 5. Cu toate acestea, proprietarii Xbox Series S vor trebui să favorizeze framerate-ul dacă vor să profite de 60 FPS, deoarece modul pentru calitate este blocat la 30 FPS. Puteți vedea specificațiile complete de mai jos, inclusiv pentru Xbox One.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.