Memento: Ultima șansă de a cumpăra Forza Horizon 3 pe Xbox

Se retrage din acest weekend

FH3Xbox

Avem vești bune și vești proaste. Vestea proastă este că Forza Horizon 3 este eliminat de pe Xbox în această duminică, 27 septembrie. Vestea bună este că este la vânzare cu până la 70% reducere până la acea dată.

Jocul atinge oficial statutul „End of Life”, ceea ce înseamnă că nu va mai fi disponibil pentru achiziționare digitală, la fel și DLC-ul său, inclusiv populara expansiune Hot Wheels.

Mai jos veți găsi link-uri pentru a cumpăra jocul din Microsoft Store:

Din fericire, Playground Games a confirmat că Forza Horizon 3 (inclusiv DLC-ul său) va funcționa în continuare prin backwards compatibility pe Xbox Series X și Xbox Series S, rulând la 4K și respectiv 1080p (30fps).

Nu uitați că Forza Horizon 4 primește o îmbunătățire pentru consolele de generație următoare în ziua lansării lor pe 10 noiembrie, ajungând cu suport 4K și 60 fps pe Xbox Series X.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.