Metodă de plată pentru cei care au conturile pe UK

Metodă de plată pentru cei care au conturile pe UK

           O noua metodă de plată pentru cei care au conturile pe UK este folosirea unui card eliberat în UK. Revolut poate face asta !

          Ce este Revolut ?
        Revolut este bancă digitală lansată recent în România care are peste 2 mil. de clienți în lume (peste 100 mii în Romania) și revoluționează lumea serviciilor bancare. Este o banca 100% digitală pentru ca beneficiază doar de o aplicație mobila (disponibilă pe Android și iOS) și iti deschizi contul 100% de pe telefon cu o poza la actul de identitate si un selfie. Vârsta minimă este de 18 ani.

          Banca oferă card fizic (Mastercard) sau virtual (Visa) care vă permite să cheltuiți în întreaga lume fără taxe, să schimbați valute la rata interbancară (cel mai bun curs valutar cu care am lucrat vreodata), să deschideți conturi multi-valutare, să obțineți bani la orice bancomat fără comisioane, să cumpărați cryptomonede: Bitcoin, Litecoin, Ether etc, și mult mai multe. TOTUL FARĂ TAXE (nici măcar taxă de administrare de cont nu au) 🙂 Pentru mai multe informații dați un Search pe Google.

          Personal dețin un astfel de card fizic, dar nu am contul setat pe regiunea UK. Cunosc persoane care îl folosesc pentru achizția din Xbox Store. Este posibil ca această metodă să funcționeze pe mai multe regiuni, încă nu am încercat.

          De obicei livrarea unui un card costă în jur de 30 lei, însă dacă vă faceși cont folosind bannerul de mai jos vă puteți lua un card gratuit.

          Cum beneficiezi de card Revolut gratuit ?
         Pentru a beneficia de card gratuit trebuie să parcurgi următorii pași:
1. Accesează link-ul promoțional (banner-ul de mai jos)

Revolut

2. Introdu numărul de telefon mobil
3. Descarcă aplicația de la link-ul primit prin SMS din App Store sau Google Play (cardul va fi gratuit dacă descarci aplicația urmând link-ul primit prin SMS de la Revolut)
4. Deschide-ți un cont curent: durează 60 secunde, direct din aplicație, urmând pașii de identificare (C.I., selfie)
5. Alimentează-ți contul Revolut cu 50 RON (Top up) – acești bani vor putea fi cheltuiți imediat din contul Revolut, de pe cardul virtual, înainte să vină cardul fizic.
6. Selectează “Cards” – “Get new Revolut card” – “Physical” și comandă gratuit primul card fizic la adresa la care vrei să fie livrat. (livrarea standard dureaza aprox. 2 sapt.)

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.