Metro Exodus Enhanced Edition ajunge pe Xbox Series X în luna iunie

Nu va trebui să mai așteptăm prea mult pentru Metro Exodus pe Xbox Series X și S, deoarece s-a confirmat că o versiune îmbunătățită a jocului va sosi pe 18 iunie, ca upgrade gratuit pentru toți proprietarii existenți. De asemenea, va fi pusă la dispoziție și o varianta fizică a jocului.

Primii Jucători care vor achiziționa varianta fizică vor primi ambele expansiuni The Two Colonels și Sam’s Story, ca parte a unei ediții complete.

Metro Exodus: Enhanced Edition va aduce Ray Tracing, 60 FPS, noi efecte de iluminare și FOV (field of view).

Acesta nu este ultima oprire pentru seria Metro, 4A Games a anunțat anterior că are noi proiecte în lucrările legate de serie, despre care se spune că oferă o experiență extraordinară pentru single player.  Se pare însă că există și planuri pentru „o experiență multiplayer în universul Metro”.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.