Microsoft Edge pe Xbox va avea suport complet pentru tastatură și mouse

- 109 vizualizari

Browserul de internet de pe Xbox – Microsoft Edge – nu a acceptat niciodată  mouse-ul și tastatura de-a lungul întregii generații Xbox One, dar se pare că totul se va schimba odată cu noua versiune.

Într-o postare pe Twiter, Tom Warren a dezvăluit că membrii Xbox Alpha Skip-Ahead testează acum suportul complet pentru tastatura și mouse în browserul Microsoft Edge.


În plus de această noutate ne mai divulgă faptul că browserul este compatibil și cu Google Stadia, deci se pare ca vom putea juca titlurile din Stadia cu tastatura și nouseul direct de pe Xbox.


Nu există o dată oficială pentru când ne putem aștepta ca noua versiune a Microsoft Edge să fie lansată public, dar se pare că echipa Xbox face progrese foarte bune cu ea. Sperăm că este la doar câteva săptămâni distanță!

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.