Microsoft: Mii de jocuri sunt deja redate pe Xbox Series X

Peste 100.000 de ore de testare finalizate

MicrosoftXboxSeriesX

        Într-o postare pe Xbox Wire, directorul programului de management pentru seria Xbox X, Jason Ronald, a dezvăluit că echipa a trecut deja peste 100.000 de ore de testare prin backwards compatibility și va dubla această cifră până la lansarea consolei.

    “Many of us in Team Xbox play on the Xbox Series X daily as our primary console and switching between generations is seamless. By the time we launch this holiday, the team will have spent well over 200,000 hours ensuring your game library is ready for you to jump in immediately.”

        De asemenea, Ronald a intrat în detalii despre îmbunătățirile care vin la titlurile backwards compatibility pe Xbox Series X, confirmând „că ar trebui să se joace mai bine ca niciodată”. Pe lângă noile caracteristici, cum ar fi capacitatea de a adăuga automat HDR, suport rapid pentru reluarea jocurilor, reducerea timpilor de încărcare și posibilitatea creșterii ratelor de cadru și a rezoluțiilor pentru anumite titluri, toate jocurile vor utiliza în cele din urmă „întreaga putere a seriei Xbox X”.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.