Microsoft oferă 5$ credit de sărbători

Microsoft oferă 5$ credit de sărbători

          La fel ca și anul trecut, Microsoft oferă gratuit Xbox Live Credit pentru utilizatori, care poate varia de la 5$ până la 10$ (cel puțin așa a fost anul trecut). Acestă ofertă poate fi validată activând codul primit printr-un mail transmis de către cei de la Microsoft.

            Recent am primit și eu un mail de la Microsoft prin care îmi oferă 5 dolari credit, ca un cadou de sărbători. Așa că verificați-vă mail-ul ! Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe banner-ul din mail și să dați Redeem code. Personal am folosit un VPN pentru a activa acel cod.

CreditMicrosoftMail
             Oferta este limitată și nu știu dacă este valabilă și pentru alte regiuni. După activare trebuie să folosiți creditul în maxim 3 luni de la activarea codului. Succes !

PS: Pentru a avea acces la astfel de promoții și pentru a vă bucura de un cod gratuit, va trebui să activați opțiunea de a obține oferte de produse și alte actualizări prin email de la Xbox Live Store. Odată ce l-ați activat ar trebui să puteți obține codurile cadou care sunt trimise, de obicei, înainte sau pe parcursul  “big sale”.

The following two tabs change content below.
mm

Adrian F.

De la o vârstă fragedă, am fost sudat la un PC sau la o consolă. Dragostea mea pentru jocuri a început de la mijlocul anilor ‘95, când am cumpărat un HC 2000 și jucam jocuri încărcate de pe casete audio, apoi am trecut la jocurile pe PC pănă când am pus mâna pe un Xbox 360 și de atunci pasiunea față de Xbox nu arată niciun semn de încetinire.